Не, синоптичката с късата пола вече е символ на нова

...
 Не, синоптичката с късата пола вече е символ на нова
Коментари Харесай

А трябва ли краката на Натали Трифонова да се крият?

 Не, синоптичката с късата пола към този момент е знак на нова медийна просвета
Атрактивната синоптичка и водеща по bTV е висока 176 см (без токчета)

Отказала се е да учи медицина, стресната от изпита по анатомия

Фен е на футбола, снима се със Стоичков

Когато Натали избира вместо медицина, бизнес информатика, а малко по-късно завладява телевизионния ефир, наподобява, прави верен избор.

Камерите “обичат ” визия и лъчение като тези на 31-годишната синоптичка и водеща в Би Ти Ви, а това е нож с две остриета - с изключение на почитатели има и критици.

“Като видя Натали по този начин облечена, и нищо не слушам от прогнозата ” и “Абе, това момиче за какво се облича с такива къси поли? ” са най-честите мнения. 

Дори от медийния регулатор Съвет за електронни медии регистрираха, че възмутени жители питали какъв брой дълги би трябвало да са полите на синоптичките. “Странен е този интерес към опънатия трикотаж по релефа на водещите. Това си е част от новата медийна просвета ”, изясни пред “24 часа ” председателката на съвета Соня Момчилова и подсети, че външният тип на водещите в частните медии, както и в Българска национална телевизия се дефинират от стилисти и зависят от концепцията и комерсиалните планове на малките екрани.

От Би Ти Ви потвърдиха, че екип от стилисти работи с водещите на новините, настоящите излъчвания, времето и спорта в главния канал на групата. “Лицата на Би Ти Ви се обличат съгласно трендовете за всеки сезон (пролет, лято, есен, зима) и последните сбирки на влиятелни международни и български фешън марки. Всеки водещ има личен дрешник, който е съгласуван с жанра на предаването, което води, както и характерните условия за цвят, шарки на облеклото, персонални желания, грим и повсеместен стайлинг. За специфични събития и празнични стратегии стилистите залагат на определени модели облекла, обувки и аксесоари от последните фешън сбирки. Темата за облеклата на водещите провокира чест публичен интерес, само че Би Ти Ви приема за несвоевременно характеризирането въз основа на облекло. Компанията цени всички свои чиновници и има вяра, че всеки е надарен и предан в работата си, което е в основата на тяхното сполучливо професионално показване ”, прибавят от малкия екран. 

Натали отклонява въпроса по какъв начин избира своето облекло. Говори се обаче, че късите поли и рокли са нейни персонални облекла, които тя оставя в гадреробната на малкия екран. И в ефир, и на открито, както се вижда от десетките снимки в обществените мрежи, тя избира облекла по тялото със напълно къси дължини и съвсем постоянно е на високи тънки токчета, което добавено към нейните 176 см височина, в допълнение притегля вниманието към краката ѝ. 

Вече 7 години синоптичката е част от екипа на Би Ти Ви. Започва там през 2016 година като водеща на прогнозата за времето. Наета е да замества едно от одобрените лица - Станислава Цалова, която тогава е в отпуск по майчинство. Трифонова е и създател на рубриката “По света с Натали Трифонова ” в предаването “Тази събота и неделя ”, а от септември 2020 година е водеща и на светското предаване COOLt, сядайки на стола на Петя Дикова и Полина Гергушева. 

Атрактивната водеща е родена във Велико Търново, само че откакто майка ѝ се развежда с бащата, двете идват в София. Била чинно дете и единствено мъчно я прибирали у дома, тъй като по през целия ден играела на гоненица, на стражари и апаши. Спомените ѝ от детството са свързани с родния ѝ град, където е прекарвала ваканциите при баба си и дядо си.

Натали е от лекарско семейство, баба ѝ Маргарита Ковачева е прочут педиатър в града, от 1996 година до 2013 година е шеф на детското поделение в МБАЛ “Д-р Ст. Черкезов ”. През 2020 година е определена за доктор на годината във Велико Търново. Майка ѝ Ванина Ковачева пък е ортодонт. И като че ли пътят ѝ от Велико Търново водел и нея към медицината, само че фантазиите ѝ са да стане певица, манекенка, балерина.

Учи в 133-о СОУ “А. С. Пушкин ”, а обичаният ѝ предмет е математиката. “Когато ми описаха за изпитите по анатомия, незабавно се отхвърлих ”, изяснява синоптичката за какво не е записала медицина.

Като тийнейджърка се занимава интензивно и с танци. Участвала е в състезанието “Танцувай с мен ”, проведен от Слави Трифонов. Тогава е единствено на 19 години. Без да се тормози, излиза пред журито в ултракъса пола и горнище на бански, накичено с пайети. Провокативната ѝ визия незабавно притегля Слави и той не крие интереса си. Още с първите въпроси се майтапи с нея - пита дали има гадже и подмята, че семейството ѝ е като неговата и в случай че един ден се оженят, нямало да има потребност да я сменя.

Натали наследява усета към модата от своята майка. В обществените мрежи двете постоянно театралничат дружно, облечени в сходни тоалети и високи токчета. Тв водещата има мощна връзка със фамилията си, постоянно с баба си и майка си прави фамилни почивки в чужбина.

А кариерата ѝ в малкия екран стартира инцидентно, когато е в първи курс, само че още с появяването си на екран прави усещане и на фенове, и на продуценти. Дебютът ѝ е в несъществуваща към този момент Тв 7 през 2012 година Задържа се там 4 години в прогнозата на времето, а по-късно води две излъчвания. Първо “Градът ”, а след това “Аз обичам вести ” - шоу за музика, кино, изкуство и просвета. От Би Ти Ви я виждат и канят на мястото на Станислава Цалова и по този начин към този момент 11 години.

Трифонова не съблюдава специфични ритуали преди ефир, макар че сътрудниците ѝ хвърлят чаша с вода за шанс преди дебютното предаване “Култ ”.  “Имам и червен конец на ръката, който да ме пази от уроки ”, признава хубавицата и е удовлетворена, че до момента не е имала съществени гафове и феновете в действителност я харесват. 

“Би Ти Ви е моят втори дом. Не съм синоптик по обучение, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, обвързвано с метеорологичната ситуацията. За всички години научих, че времето постоянно може да ти изиграе смешка, колкото и да си квалифициран ”, споделяла е водещата в изявленията.

Натали е огромен почитател на футбола. Оказва се, че с изключение на да споделя с финес прогнозата за времето, атрактивната водеща може и да изясни каква е разликата сред директен свободен удар и дузпа. Разбира се, знае какво значи “корнер ”, както и други по-сложни футболни термини. Преди месеци качи във фейсбук профила си колаж от две фотоси, на които позира с Христо Стоичков. Единият кадър с футболната легенда е сниман през 2022 година, а другият - преди 25 години. “25 години по-късно сме си все по този начин готини ”, написа Трифонова под колажа във фейсбук. Двамата с футболната легенда се срещат в Рим, където той е дипломат на Пробега на мира за Европа и взе участие в Мача на мира. Малко по-късно се снима с Натали, държейки факела на мира.

Страстта на водещата към футбола идва от нейния дядо, който е безжалостен почитател на ЦСКА. И като се изключи че от дребна се познава с Христо Стоичков, харесва Лионел Меси и Аржентина.

За персоналния живот на Натали се знае малко, само че ѝ приписват връзки все с известни мъже от политиката, през спорта до светския живот. До през днешния ден синоптичката не е посочила лицето на нито един от тях. Вероятно с цел да не понижи броя на почитателите, които включват тв приемника, с цел да схванат не толкоз какъв брой ще е горещо, а да ги стопли Натали с следващата къса пола.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР